Tegobe
{{CurrentProduct.Name}}
Šifra: {{CurrentProduct.Code}} |
{{CurrentProduct.ManufacturerName}}
BIO PRAH CRNE želatinizirane (aktivirane) MACE pakiran je u 30 praktičnih vrećica od 5 g, što je ujedno i preporučena dnevna doza. Kod Bioandina želatinizirane Mace aktiv...
Detaljnije
{{CurrentProduct.SinglePriceToPay_print}}
{{CurrentProduct.Mpc_print}}
{{CurrentProduct.SinglePriceToPay_print}}
Plaćanje na rate
- Diners - jednokratno ili 2-6 rata
- Maestro - jednokratno
- MasterCard - jednokratno
- VisaPremium - jednokratno
- Visa - jednokratno
- Discovercard - jednokratno
PDV uključen u cijenu.
Najniža cijena (30 dana) {{CurrentProduct.LowestMonthlyMpc_print}}
Odabir varijanti
- {{attr.Name}}
- {{attrVal.Value}}
- {{attrVal.Value}}
{{responseMsg}}
-
Newsletter
Primajte mjesečne akcije i promocije
-
Savjetovalište
Rezervirajte termin na: 01 2005 463
-
Poklon
Testeri uz svaku kupnju
BIO PRAH CRNE želatinizirane (aktivirane) MACE pakiran je u 30 praktičnih vrećica od 5 g, što je ujedno i preporučena dnevna doza. Kod Bioandina želatinizirane Mace aktivirani su sekundarni metaboliti (macamidi i macaeni) koji su jedinstveni za biljku macu. Ona je i 4 puta koncentriranija od praha sirove mace te je puno blažeg i ugodnijeg okusa. Nema veze sa životinjskom želatinom pa je pogodna za vegetarijance i vegane. CRNA ŽELATINIZIRANA MACA jedna je od tri vrste peruanske mace, koja se u odnosu na ostale dvije vrste ne razlikuje samo svojom bojom, već i biokemijskim sastavom. Najrjeđa je sorta mace koja čini samo 10-15 % ukupne žetve.
Bioandina Crna Maca prah je želatiniziran (aktiviran – spreman za konzumaciju) te uz sve ostale dobrobiti koji se dobivaju sa procesom želatinizacije, 4 puta je nutritivno kocentriraniji od praha sirove (raw) crne mace koji možete pronaći na tržištu. Znanstvena istraživanja pokazala su da aktivacija glavnih bioaktivnih derivata masnih kiselina – macamida zapravo proizlazi iz biokemijske reakcije koja se događa tijekom tradicionalnog sušenja i zagrijavanja – procesa želatinizacije!!! Zato ju nazivamo aktivirana Maca.
Želatinizacijom se omogućava:
✅ bolja nutritivna vrijednost mace
✅ bolja probavljivost mace
✅ konzumacija mikrobiološki zdravstveno ispravne mace
✅ povećanje koncentracija prirodno prisutnih specifičnih tvari – macamida, u odnosu na sirovu macu
✅ simulira se tradicionalna metoda kojom su Inke pripremale macu
*Želatinizacija mace nikako nije povezana sa želatinom, tj. životinjskim tkivom. Želatinizacija je termički postupak pred-kuhanja mace kojim se škrob pretvara u škrobnu pastu (gel). Drevni narodi, poput Inka, uvijek su kuhali macu i nisu ju jeli sirovu te su time unaprjeđivali njenu bioraspoloživost. Ovim se modernim postupkom “oponaša” tradicionalna priprema kuhanja mace – želatinizacija, a s obzirom na to da ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla, maca je prikladna i za vegetarijance i vegane.
100% prah želatiniziranog korijena crne mace (Lepidium Peruvianum Chacon) organskog uzgoja
Sadržaj jedne vrećice 5 g pomiješati s omiljenim hladnim ili toplim napitkom. Prikladno za konzumaciju s hranom (muesli, pahuljice, namazi i sl.)
Cijena proizvoda može se razlikovati online i u ljekarnama
Lokacija | Dostupno | Na upit |
---|---|---|
WEB SHOP
Moguće duže čekanje proizvoda |
||
{{obj.WareHouseName}}
|